Coronavirus in Oekraine

Gepubliceerd op 17 maart 2020 om 23:00

Hallo allemaal,

Het 
coronavirus houdt ons allemaal bezig. Dat is niet anders in Oekraïne, alhoewel de informatie daar beperkter is en nog niet iedereen de ernst van de situatie lijkt in te zien. Op dit moment zijn de grenzen van het land volledig gesloten en zijn ook alle scholen dicht.

 

Als thuisfrontcommissie willen we u laten weten dat Marianne in goed overleg heeft moeten besluiten om (tijdelijk) te stoppen met haar werk in het ziekenhuis en zoveel mogelijk thuis te blijven. Childrens Relief, de stichting waar zij voor werkt, en wij als commissie vinden het niet verantwoord om door te gaan. Zowel voor haar eigen gezondheid als voor de gezondheid van de kinderen. Dit is natuurlijk ontzettend moeilijk en een verdrietige situatie. Voor Marianne en haar collega voelt het alsof ze de kinderen aan hun lot overlaten. Gelukkig zijn er de zusters, die voor de eerste levensbehoeften van de kinderen zorgen. Daarbij weten we dat God altijd dichtbij de kinderen is.

We willen u vragen of u voor de kinderen en voor Marianne wilt bidden. Bid dat ze niet ziek worden van dit virus. Dat er met liefde voor de kinderen gezorgd wordt door de mensen die dat nog wel kunnen. En bid dat Marianne zich niet alleen zal voelen of bang zal zijn, maar zal weten dat God voor haar zorgt en dat wij haar hier in Nederland ook niet vergeten.

Hartelijke groet,

De Thuisfrontcommissie

Sietske Rustenburg, Mark en Marije Strating en Antine Snijder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.