Besloten te gaan

Gepubliceerd op 22 juli 2016 om 08:00

Vorige week heb ik na lang nadenken, bidden en heel veel gesprekken met allerlei mensen besloten om te gaan! Natuurlijk moet er nog heel veel geregeld worden om dit definitief te maken. Er moet een thuisfrontcommisie opgezet worden, mijn financieën moet ik nog rond krijgen, verzekeringen moeten geregeld worden en mijn reis gepland.

Ik heb al veel contact gehad met stichting Childrens Relief, maar ook met hen moeten er nog veel dingen geregeld worden, waaronder een officieel contract. Bovendien heb ik nog een extra zorg (en plezier!): mijn hond Noah zal namelijk mee gaan naar Oekraïne. En daarvoor moeten allerlei papieren ingevuld worden en testen gedaan en dat moet ook nog eens 3 maanden van te voren, dus daar ben ik nu al druk mee. Genoeg te doen dus.
Gelukkig heb ik al twee hele leuke en behulpzame thuisfrontcommisie leden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.