De voorbereidingen zijn in volle gang!

Gepubliceerd op 3 september 2016 om 08:00

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en het gaat goed! Je zit niet zomaar voor 8 maanden in Oekraine, daar moet veel voor geregeld worden. Voor Marianne is dat best druk naast haar werk. Het is leuk om al veel positieve berichten te krijgen en dat er veel mensen zijn die Marianne willen sponsoren. Bedankt!

Belangrijk om te merken dat er meer mensen achter dit werk staan en dat ook financieel willen laten blijken. Er is wel nog meer geld nodig. Morgen zullen Marianne en Marije daar in de kerk iets over vertellen. Ook hebben we nu plannen voor een Oekraïens diner op 15 oktober. Naast de financiën, moet er nog meer geregeld. Het grootste zorgpunt is nu het vervoer naar Oekraïne. I.v.m. de hond die mee zal gaan, is het niet mogelijk om te vliegen. Er zal dus een auto moeten rijden. Haar eigen auto staat op het punt er mee te stoppen, dus waarschijnlijk zal ze een nieuwe moeten aanschaffen. Als iemand tips heeft voor een goeie, goedkope, tweedehands auto is dat meer dan welkom! Een gebedspunt ook wel. Verder moeten de verzekeringen nog rond, moeten Marianne’s spullen in zowel Zoetermeer als in Utrecht uitgezocht en moet er nog een onderhuurder komen voor haar kamer in Utrecht. Dat zal vooral voor mij wel wennen worden, om na 5 jaar met iemand anders dan mijn zus te wonen. Ook voor Noah (Marianne’s hond) moeten de laatste dingen nog geregeld. De eerste bloedtesten zijn in elk geval goedgekeurd, dus dat is positief.

Dat was weer even een update van onze kant. November begint nu wel ineens dichtbij te komen, constateerden wij gisteren. Bidden jullie mee voor de verdere voorbereidingen?

Groetjes, Antine (thuisfrontcommissie)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.