Vrijwilligers markt zondag 11/09/2016

Gepubliceerd op 14 september 2016 om 08:00

Afgelopen weekend hebben we in gemeente De Lichtzijde een vrijwilligersmarkt gehouden tijdens het startweekend. Er waren verschillende mensen die door middel van een ‘’kraampje’’ lieten zien waar zij zich vrijwillig voor inzetten. Zo stond ik daar voor Childrens Relief om te laten zien wat ik straks zal gaan doen voor de kinderen in Oekraïne.

Door middel van foto’s (van mijn eerdere bezoek), filmpjes en gesprekken heb ik de bezoekers van mijn kraampje een indruk kunnen geven van wat de organisatie Childrens Relief doet en hoe hard dit nodig is voor de kinderen die in Oekraïense ziekenhuizen liggen.

Er zijn deze dag ook heel veel sponsors bij gekomen, daar ben ik erg dankbaar voor. Ik ben daarom ook blij om u te kunnen meedelen dat in korte tijd ook de financiën voor mijn levensonderhoud zo goed als rond zijn en het daarmee mogelijk is om te gaan en gedurende  8 maanden dit werk te gaan doen!

Natuurlijk blijft (financiële)ondersteuning altijd welkom, in het ziekenhuis is niet veel geld beschikbaar voor de kinderen.  Alleen al voor de aanschaf van luiers is het ziekenhuis afhankelijk van giften vanuit Nederland.  Vaak is er weinig geld beschikbaar voor onderhoud van het ziekenhuis, de bedjes of ander materiaal of als speciale voeding of dure medicijnen nodig zijn. Het zou mooi zijn om ook hierin steun te kunnen bieden. 
 

Steunen kan ook door middel van het Oekraïens 3-gangen diner op zaterdag 15 oktober!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.