Expositie 8 en 9 Juli Lotte Aerssens Fotografie

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 15:25

In April is Lotte Janse, schoonzus van Marianne Janse, een week in Oekraïne geweest om een fotoreportage te maken. Van het dagelijkse leven in Oekraïne, het kindertehuis, maar ook echt de verhalen van de kinderen zelf.  Online kunnen we de foto’s van de kinderen niet delen vanwege hun privacy, maar hun verhalen zijn te belangrijk om niet te vertellen. Door middel van een expositie wil Lotte deze kinderen een stem en gezicht geven.

U bent allen van harte uitgenodigd bij de expositie op 8 en/of 9 juli in de Agnietenkapel in Gouda. Op deze pagina kunt u alvast een indruk krijgen. Op 8 juli zal de expositie om 11.00 geopend worden met een korte toelichting door Lotte. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Om de kosten van de expositie te dekken zal er drinken en taart verkocht worden. Er is geen mogelijkheid om te pinnen, dus neem hiervoor contant geld mee.

Openingstijden

Zaterdag 8 juli

10.30 inloop

11.00 opening

Open tot 17.00

Zondag 9 juli

12.00-17.00

Locatie

Agnietenkapel

Nieuwe Markt 100

2801 GR Gouda

Vanaf station Gouda is het 10 minuten lopen. Er is ook een parkeergarage in de stad van waar het 3 minuten lopen is naar de Agnietenkapel.

Parkeergarage

Q park Nieuwe Markt

Lem Dulstraat 3

2801 EN Gouda

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.